Mooiste verbouwing 2011/2012

Vreugdedans-nieuwsbrief
Elke Moonen Bouw nieuwbouw en verbouwing is net als de klant uniek in zijn aard. Daarom zijn wij benieuwd wat u nu de mooiste nieuwbouw of verbouwing vindt die we hebben gedaan in 2011 en 2012?

Uit de inzendingen hebben we drie verbouwingen genomineerd die meedingen naar het speciaal voor deze gelegenheid gecreëerde bronzen beeld van Luus Moonen. De winnaar zal in de nieuwste uitgave van het digitale magazine ‘Rob 2.0′ in december bekend worden gemaakt. Kies één van de genomineerde verbouwingen die volgens u de mooiste Moonen Bouw verbouwing van 2011/2012 is.

STEMMEN KAN TOT 1 DECEMBER 2013

 

NOMINATIE’S

(in willekeurige volgorde)

A) VERBOUWING MAASTRICHT

nix

B) VERBOUWING HEERLEN

nix

C) VERBOUWING HOENSBROEK

Bij dit woonhuis in Maastricht Amby is de gehele benedenverdieping gemoderniseerd. De blikvanger is wel het strakke stucwerk in combinatie met de inbouwkasten. De halfopen keuken is van de eetkamer gescheiden door een muur met ingebouwde gashaard. De lichte parketvloer completeert de ruimtelijke en zeer lichte woonkamer. In de hal is het toilet gedeeltelijk voorzien keramische tegels in aardtinten en houten blad met aparte wasbak. De trap is bekleed met luxe velours en voorzien van een RVS trapleuning. Bij deze karakteristieke jaren 50/60 villa is van twee woonhuizen één woonhuis gemaakt. De verbouwing is gestart vanaf de zolder tot aan uiteindelijk de aanbouw op de begane grond. In goede samenwerking met de architect bleef er voldoende ruimte om de Moonen signatuur optimaal te doen gelden. Blikvanger is wel de meer dan 300m2 tegelvloer die op de beneden- verdieping aan één stuk is gelegd. Hierdoor zijn royale leefruimten ontstaan. De nieuwe woon- annex tuinkamer loopt door in de aanbouw die ook de keuken herbergt. Dit twee-onder-één-kap woonhuis is nagenoeg helemaal gemoderniseerd. Zo is op de begane grond is een tegelvloer met vloerverwarming gelegd, waarbij de nieuwe glazen deur tussen hal en woonkamer meer licht en een beter ruimtelijk gevoel geeft. De bestaande keuken is gehandhaafd, terwijl op de 1e verdieping de overloop en de badkamer geheel vernieuwd zijn met duurzame en luxe materialen. Omdat het huis voor de rest weinig bergruimte biedt, is er boven de trap een slimme bergkast gemaakt.
 
Winnaar mooiste verbouwing 2011/2012

  • B) Verbouwing Heerlen (47%, 86 Votes)
  • A) Verbouwing Maastricht (41%, 75 Votes)
  • C) Verbouwing Hoensbroek (12%, 21 Votes)

Total Voters: 182