De Moonen Bouw familie

Daar kunt u op bouwen

Op familie kun je bouwen, zegt men wel eens. En hoewel Moonen Bouw | Bouwkundig advies geen traditioneel familiebedrijf is, zijn we wel één grote familie. Letterlijk en figuurlijk. Grondlegger en eigenaar Rob Moonen laat zich namelijk nog regelmatig bijstaan door zijn vader Jan, die op vijftig jaar ervaring in de bouw boogt.

Hieronder ziet u de mensen die samen Moonen Bouw | Bouwkundig advies vormen. Een mix van jonge honden en oude rotten. Van eigenaar Rob tot aan de timmerlieden en metselaars die hun handen vuil maken. Zij vormen de sterke basis van ons bedrijf. Want wij weten als geen ander dat je een sterke basis nodig hebt om op te bouwen.

Rob Moonen eigenaar

Rob-Moonen

Over Rob
Rob Moonen (1975) is het gezicht van Moonen Bouw | Bouwkundig advies. Hij kreeg zijn passie voor bouwen met de paplepel ingegoten door vader Jan. Rob schopte het nét niet tot profvoetballer, maar acteert in de bouw nu wel op het hoogste niveau. Hij gaat tot het uiterste om kwaliteit te leveren en maakt lange dagen, maar brengt wel gewoon elke dag zijn twee dochters naar school. Is kritisch, vooral naar zichzelf. Houdt van muggenzifters, want die halen het beste uit hem.

Jan Moonen adviseur

Jan-Moonen
Over Jan
Jan Moonen (1947) is de vader van Rob en van Ruud, architect bij MoederscheimMoonen architects. Van hem heeft Rob zijn tomeloze drive. Hij werkt al vijftig jaar in de bouw en werkte zich op van handlanger tot uitvoerder. Stond aan de wieg van Moonen Bouw en hoewel eigenlijk gepensioneerd, kruipt het bloed waar het niet gaan kan en is hij nog dagelijks op de bouw te vinden.

Mieke Boon administratie

Mieke-Boon

Ron Eversen projectmanager

Ron-Eversen

Ike Schrijnemaekers projectmanager

Ike-Schrijnemaekers

Martijn Huijskens projectmanager

Martijn-Hijskens

Carina Ramakers Technisch tekenaar / Ontwerper

Carina Ramakers

Brian Kleikers Junior projectmanager

Brian Kleikers

Wim Wensink voorman

Wim-wensink

Michael Henricussen voorman

Michael Henricussen

Ramon Wachelder voorman

Ramon Wachelder

Jan Crapels timmerman

Jan-Crapels

Johan van Kessel timmerman

Johan van Kessel

Ron Bruls metselaar

Ron-Bruls

Math Roberts Voorman/Metselaar

Math-Roberts

SERGE BASSTRA tegelzetter/allround medewerker

Serge-Basstra width=