Publicaties

publicatiesAbonneer u op onze tweejaarlijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van ons bedrijf.

Eerdere edities van onze nieuwsbrief vindt u hieronder terug, net als een aantal andere publicaties, waaronder het magazine Rob, dat we uitbrachten ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan in 2010 en eind 2013 als digitale versie Rob 2.0.

Aanmelden nieuwsbrief >

Nieuwsbrief voorjaar 2023

nieuwsbrief-voorjaar-2023Het wil nog niet echt met het voorjaar in Nederland en ondanks dat we thuis alles hebben wat ons hartje begeert, hebben we toch vorige week een aantal dagen de zon opgezocht in Antalya, Turkije. Genieten van het klimaat, het hotel, het zwembad, de gastronomie en vooral ook van elkaar. Uiteraard was het veel te kort, maar de accu is in ieder geval weer bijgeladen...Ik wens u veel leesplezier toe.

Lees de nieuwsbrief >

Nieuwsbrief Kerst 2022

nieuwsbrief-zomer-2021We staan op de drempel van 2023 en laten wederom een bewogen jaar achter ons dat weer voorbijgevlogen is. Er gebeurt veel in de wereld waar we ook in Nederland erg veel last van hebben. De energiecrisis, de oorlog in Oekraïne en een overheid die het ondernemers niet gemakkelijker maken.........Ik wens u veel leesplezier toe.

Lees de nieuwsbrief >

Nieuwsbrief voorjaar 2022

nieuwsbrief-zomer-2021Vorig jaar was een jaar om nooit te vergeten. Zo verloren we mijn schoonouders aan Corona. 24 april herdachten we hen in de tuin van onze nieuwe woning in Schimmert met vrienden en familie. Met een traan, maar ook met een lach zoals Sadi en Wies het zouden hebben gewild. Vier het leven was hun motto en dat deden we ook........Ik wens u veel leesplezier toe.

Lees de nieuwsbrief >

Nieuwsbrief zomer 2021

nieuwsbrief-zomer-2021We hebben een bewogen eerste half jaar achter de rug. Corona beheerst nog ieders leven, en we hebben allemaal moeten leren omgaan met de nieuwe tijd. Privé werden we zwaar geraakt door het overlijden van mijn schoonouders binnen 5 dagen van elkaar als gevolg van Corona........Ik wens u veel leesplezier toe.

Lees de nieuwsbrief >

Nieuwsbrief najaar 2020

nieuwsbrief-najaar-2020Het zijn bijzondere tijden. Tijden van onzekerheid, waarbij corona ons nog steeds in haar greep houdt. De gevolgen van de maatregelen om het virus onder controle proberen te krijgen raken iedereen. Tot op heden hebben we nog steeds door kunnen bouwen en is niemand ernstig ziek geweest.......Ik wens u veel leesplezier toe.

Lees de nieuwsbrief >

Nieuwsbrief najaar 2019

nieuwsbrief-najaar-2019In de herfstvakantie zijn we een weekendje weg geweest naar Den Haag. Gewoon de toerist uithangen in deze verrassende stad. Lekker relaxen, shoppen en op bezoek geweest op het Binnenhof bij Mark Rutten. Helaas was hij er niet, want ik had hem graag gesproken over CO2 en Pfas......Ik wens u veel leesplezier toe.

Lees de nieuwsbrief >

Nieuwsbrief voorjaar 2019

nieuwsbrief-najaar-2018De meivakantie zijn we rustig thuis doorgekomen. Met Pasen lekker geluncht bij de Boschmolenplas met stralend weer. Binnenkort een stedentrip met ons gezin naar Milaan en aanstaand weekend hebben we een vader-zoons-weekend naar een wedstrijd van Benfica in Lissabon op de planning staan...Ik wens u dan ook veel leesplezier toe.

Lees de nieuwsbrief >

Nieuwsbrief najaar 2018

nieuwsbrief-najaar-2018In de herfstvakantie zijn we dit jaar niet weggeweest. Wel natuurlijk leuke dingen gedaan met de kids. Hoogtepunt was toch wel de House of Horror magic show van Hans Klok in de schouwburg in Heerlen met een meet and greet na afloop...Met deze nieuwsbrief brengen wij u weer op de hoogte wat ons voor de rest bezig houdt en waar we zoal mee bezig zijn. Ik wens u dan ook veel leesplezier toe. ROB

Lees de nieuwsbrief >

Nieuwsbrief voorjaar 2018

nieuwsbrief-voorjaar-2018Het lange Hemelvaart-weekend hebben we dit jaar in eigen land doorgebracht: 4 dagen in Amsterdam. We kwamen ogen en oren te kort in het Anne Frankhuis, bij Madame Tussauds en het Rijksmuseum. Natuurlijk ontbrak een grachtentocht niet en zijn de meiden ook nog op de foto gegaan van één van hun idolen bij RTL Late Night. Met deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte wat ons voor de rest bezig houdt en waar we zoal mee bezig zijn. Ik wens u dan ook veel leesplezier toe. ROB

Lees de nieuwsbrief >

Nieuwsbrief najaar 2017

nieuwsbrief-najaar-2017We vierden de verjaardag van mijn vrouw Leyla bij Mr. Sammi in Roermond waar we graag komen. Sinterklaas vierden we met de familie voor het eerst met een dobbelsurprise. Met deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte wat ons voor de rest bezig houdt en waar we zoal mee bezig zijn. Ik wens u dan ook veel leesplezier toe. ROB

Lees de nieuwsbrief >

Nieuwsbrief voorjaar 2017

nieuwsbrief-voorjaar-2017Helaas wil het nog niet echt vlotten met het voorjaar. Voor de kinderen maakt het niet zoveel uit. Zij komen de voorjaarsvakantie toch wel door. In het theater of de bioscoop, alles liever dan school! Met deze voorjaarsnieuwsbrief brengen wij u op de hoogte wat ons bezig houdt en waar we zoal mee bezig zijn. Ik wens u dan ook veel leesplezier toe. ROB

Lees de nieuwsbrief >

Nieuwsbrief Kerst 2016

nieuwsbrief-kerst-2016De herfst- en wintermaanden zijn de ultieme maanden om samen van en met elkaar te genieten. Van Sinterklaas, op een Kerstmarkt of van de resultaten op sportief gebied. Kleine kinderen worden groot en wij genieten zolang het kan... Met deze Kerst-nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte wat ons bezig houdt en waar we zoal mee bezig zijn. Ik wens u dan ook veel leesplezier toe. ROB

Lees de nieuwsbrief >

Dagblad De Limburger

LD 27-08-2016Aan het Bat, één van de mooiste locaties in Maastricht, zijn we druk bezig met de verbouwing van het voormalige Kamer van Koophandel pand. Hier realiseren we luxe appartementen en een nieuw te openen restaurant. Afgelopen zaterdag een paginagroot artikel in Dagblad de Limburger.

Lees het artikel >

Nieuwsbrief voorjaar 2016

nieuwsbrief-voorjaar-2016De meivakantie is weer achter de rug en ondanks het tegenvallende weer hebben we toch met de kinderen genoten van een aantal mooie dagen, zoals hier in Scheveningen. 'Pluk de dag..' zeg ik dan maar. Deze ervaring pakt niemand ons meer af. Met deze voorjaarsnieuwsbrief brengen wij u op de hoogte wat ons bezig houdt en waar we zoal mee bezig zijn. Ik wens u dan ook veel leesplezier toe. ROB

Lees de nieuwsbrief >

Nieuwsbrief najaar 2015

nieuwsbrief-voorjaar-2015Door het aanhoudende zachte weer kunnen we niet alleen op de bouw nog veel buitenwerk verrichten, maar kunnen we ook in het weekend met de kinderen heerlijk buiten genieten. Samen ruïnes ontdekken in het bos, genieten van de aandacht van Maartje Paumen of winnen met je turnteam. Van mij mag de winter nog even wegblijven. Ik wens u dan ook veel leesplezier toe. ROB

Lees de nieuwsbrief >

Artikel Zorgvilla Nuth, Dichterbij

dchterbij-2In het blad 'Dichterbij' verscheen een artikel over de Zorgvilla Nuth. Wij verzorgden een aanbouw met drie extra kamers voor dit kleinschalig wooninitiatief van Delphinium.

Lees het artikel >

Nieuwsbrief voorjaar 2015

nieuwsbrief-voorjaar-2015Het is weer die tijd van het jaar van schoolreisjes en buitenactiviteiten. De kinderen hebben genoten van hun bezoek aan GaiaZoo en hun idolen bewonderd tijdens de eerste dames hockey interland op Limburgse bodem. Alles bij een stralende zon en lekkere temparaturen. Ik hoop dat u ook geniet van het weer, net als wij. Ik wens u dan ook veel leesplezier toe. ROB

Lees de nieuwsbrief >

Nieuwsbrief najaar 2014

nieuwsbrief-najaar-2014Nooit eerder werden er zulke hoge temperaturen gehaald op 1 en 2 november als afgelopen weekend. De kinderen vonden het prima en hebben genoten van Halloween. Velen van u zullen er op uit zijn getrokken of hebben zelfs de BBQ nog eens ontstoken. Met deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte waar we zoal mee bezig zijn. Ik wens u dan ook veel leesplezier toe. ROB

Lees de nieuwsbrief >

Nieuwsbrief voorjaar 2014

nieuwsbrief-voorjaar-2014De kinderen hebben genoten van hun eerste Koningsdag en de meivakantie zit er ook al weer op. Ik hoop dat iedereen weer uitgerust aan het werk is. Wij hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten. Veel leesplezier in onze 1e nieuwsbrief van dit jaar.

Lees de nieuwsbrief >

ROB 2.0, LIFESTYLE MAGAZINE 2013

BouwenOmdat tijden veranderen deze eindejaars editie van ons lifestyle magazine als geheel digitale uitgave. Lees wat ons en onze klanten beweegt. In deze editie onder andere een kijkje bij de winnaar van de mooiste Moonen Bouw verbouwing van 2011/2012.

Lees het magazine>
Download het magazine >

Nieuwsbrief najaar 2013

nieuwsbrief-voorjaar-2013Na maandenlang buiten te hebben geleefd, genietend van de geweldige zomer, daalt nu de temperatuur en kan de kachel of cv weer aan. Knus thuis genieten met je gezin of er op uit in de natuur. Een fijne herfstvakantie voor iedereen.

Lees de nieuwsbrief >

Nieuwsbrief voorjaar 2013

nieuwsbrief-voorjaar-2013Met gepaste trots ontvangt u de 1e nieuwsbrief van Moonen Bouw en Moonen Bouwkundigadvies. Met deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van nieuws omtrent (ver)bouwen en over ons bedrijf. Alvast een fijne vakantie toegewenst.

Lees de nieuwsbrief >

Limburg Manager 2012

ManagerModern, georganiseerd en met oog voor detail: het pand van Moonen Bouw en Bouwkundig Advies sluit perfect aan bij de denk- en werkstijl van het bedrijf. U kunt rekenen op een volledig pakket, van ontwerp tot en met realisatie. En nogmaals: met oog voor detail!

Lees het bericht >

Bouw 2012 - Bouwen aan het huis van Van Bommel

BouwenHet zal je maar gebeuren: je begint als leerling-timmerman en krijgt dan te horen dat je eerste project het woonhuis van Mark van Bommel is. Het overkwam Alex Spees (17), die sinds half maart aan het werk is op de bouwplaats van de Oranje-aanvoerder in Meerssen...

Lees het bericht >

Rob, Lifstyle magazine 2010

BouwenVoor u ligt een magazine met de naam Rob. Met het magazine wil ik laten zien waar we voor staan, wat ons anders maakt en wat onze drijfveren zijn. Ik ben weliswaar alleen begonnen, maar ons team bestaat inmiddels uit vijftien medewerkers, stuk voor stuk mensen met veel hart voor de zaak. Dus alleen doe ik het allerminst.

Lees het magazine >
Download het magazine >

Het ondernemers belang 2010

Ondernemersbelang‘Ik wil van A tot Z bouwen’. Zo luidde de eerste regel uit het ondernemingsplan van Rob Moonen (35), toen hij in 2000 startte met zijn eigen bouwkundig adviesbureau in Hoensbroek. Tien jaar later is die ambitie meer dan gerealiseerd...

Lees het artikel >

Chapeau 2010

Chapeau‘Ik wil van A tot Z bouwen’. Zo luidde de eerste regel uit het ondernemingsplan van Rob Moonen (35), toen hij in 2000 startte met zijn eigen bouwkundig adviesbureau in Hoensbroek. Tien jaar later is die ambitie meer dan gerealiseerd...

Lees het artikel >

Fundament 2010

FundamentVerjonging. Dat is de drijfveer van Rob Moonen om erkend leerbedrijf te worden. Eind juni heeft Fundeon adviseur opleidingsbeleid Manon Verboeket Moonen bouw definitief erkend als leerbedrijf...

Lees het artikel >