Over ons

Rob-leunendMoonen Bouw | Bouwkundig advies adviseert en begeleidt veeleisende particuliere en zakelijke klanten bij alle bouwwerkzaamheden in, rondom en aan hun woning of bedrijfspand. Van ontwerp tot en met uitvoer. Met in elke fase een scherp oog voor detail. Want details zijn geen kleinigheden, ze maken het totaalplaatje.

historie

In 2000 richt Rob Moonen Moonen Bouwkundig advies op. Omdat hij niet alleen wil adviseren, maar ook wil bouwen, komt daar vijf jaar later Moonen Bouw BV bij. Tegenwoordig zijn de twee onlosmakelijk met elkaar verbonden in Moonen Bouw | Bouwkundig advies, een bouwbedrijf dat adviseert en een adviesbureau dat bouwt.

Bedrijfsprofiel

Moonen Bouw | Bouwkundig advies neemt alle soorten bouwwerkzaamheden voor zijn rekening – nieuwbouw, verbouw, aanbouw/uitbouw, maar ook tuinaanleg en interieur. Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Kijk onder projecten voor een impressie van ons werk.

Moonen Bouw | Bouwkundig advies ontwerpt en bouwt voor klanten die net zo veeleisend zijn als wijzelf. Die kwaliteit verlangen en persoonlijke aandacht. Kwaliteit en aandacht die je alleen kunt geven als je gecontroleerd groeit en midden in je markt staat.

Geen vieze voeten in de gang, maar verse bloemen op tafel. Dat is wat u mag verwachten als Moonen Bouw uw bouwproject heeft uitgevoerd.

Onze zekerheden

Moonen Bouw is lid van Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven met ongeveer 4300 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. Bouwend Nederland stimuleert de verdere professionalisering van de bouwsector door het aanbieden van programma’s gericht op de bedrijfsvoering van bouwondernemingen. Men richt zich daarbij op bewustwording en in toenemende mate ook op ondersteuning van leden bij de toepassing van kennis in het bedrijf.