09 aug 2021

Op industrieterrein Dentgenbach in Kerkrade realiseerden we voor TCK Sports Group nieuwe kantoorruimten en opslag- en distributiecentrum. TCK Sports Group behoort tot de grootste onafhankelijke importeurs in de sport- en outdoor branche in de Benelux en importeert onder andere merken als Lowa, Arena, Nordica en Völkl.

Daarvoor hebben we het bestaande gebouw tot aan casco gesloopt en helemaal opnieuw opgebouwd en gecompartimenteerd. Zo werden niet alleen een compleet nieuwe kantoortuin met vergaderruimten en directiekamer gerealiseerd, maar bouwden we ook nieuwe toiletgroepen en douches. Licht, modern en voorzien van veel glas en groen. Ook werden nieuwe utiliteitsruimten voorzien van nieuwe regelapparatuur en werd de luchtbehandelingsinstallatie vernieuwd. Voor de medewerkers werd een volledig geoutilleerde kantine ingericht, compleet met buitenterras.

Ook werd een grote multifunctionele ruimte gereed gemaakt met 10 meter hoog, donker plafond en werden de kantoorruimten en toiletgroepen in de distributiehal vernieuwd. De tuin buitenom werd aangeplant en het gehele kantoorgebouw werd van buiten geschilderd.

25 mrt 2021

De bij dit bedrijfspand in Hoensbroek behorende open kantoorruimte hebben we opnieuw ingedeeld en deze bestaat nu uit een spreekkamer, entree, kantine en een kantoorruimte voor zes medewerkers. Daarvoor zijn nieuwe wanden en plafonds geplaatst. De vloeren voorzien van visgraten pvc stroken met rondom een tapijtstrook voor het verbeteren van de akoestiek. Daarbij zijn ook akoestische wandpanelen geplaatst.De gevel van de kantoorruimte is geopend voor meer daglicht en voorzien van een vliesgevel die doorloopt over twee verdiepingen. Voor de zichtbaarheid is de entree voorzien van een nieuwe voordeur en luifel, uitgevoerd in Corten staal.

Via geluidswerende dubbele glazen deuren is een verbinding gemaakt met de rest van het bedrijfspand en de doorgang doet tevens dienst als personeelsingang en voor de levering van materialen. Daarnaast is de bestaande toiletgroep aangepast, opnieuw betegeld en ook voorzien van nieuwe plafonds. De overgebleven ruimte is gebruikt om een kantine te creëren voorzien van een zwarte keuken met bijpassende tafel. Ook is de gehele elektra en het netwerk vernieuwd en voorzien van LED lichtbronnen. Voor een optimaal kantoorklimaat zijn ook radiatoren, ventilatie en de airco vervangen.

22 mrt 2021

Bij deze woning in Born werd een tijdloze, strakke keuken geleverd door Au Four in Heerlen. Voordat de keuken geplaatst kon worden hebben we een bouwkundige sparing in de gevel gerealiseerd en deden we een aanpassing in de bijkeuken.

Ook verzorgden we ook alle bijkomende elektra en het benodigde loodgieterswerk. Daarnaast hebben we het gehele stucwerk in de keuken en bijkeuken vernieuwd met bijpassende keramische tegelvloer die aansluit op de bestaande parketvloer van de woonkamer.

04 mrt 2021

Deze woning in Vaals hebben we al meerdere keren verbouwd. Na verloop van jaren ontstond er de behoefte aan meer opbergruimte en een grotere garage.
We realiseerden een nieuwe aanbouw voor een dubbele garage met opbergkelder geheel onder het maaiveld. Voor de toegang werd een nieuwe hellingbaan aangelegd met bestrating en infiltratievoorzieningen voor hemelwater.

Ook werd er een nieuwe toegang tot de woning vanuit de kelder gemaakt die via een inpandige trap in de keuken uitkomt. De keuken is daarnaast vergroot en uitgebouwd boven op het dak van de garage en sluit aan op het nieuwe dakterras. Het dak werd voorzien van Sedum begroeiing, waardoor er aan tuin en groen niets werd ingeleverd. Ook werd de vloer van de woonkamer vernieuwd en deze loopt door tot in de keuken. Wanden in de gang en de werkkamer werden deels voorzien van leistenen steenstrips.

28 okt 2020

Bij deze woning in Sittard verbouwden we de bovenverdieping en zolder naar het ontwerp van architect Claudia van Tiggelen. Door plaatsing van een dakkapel van 8,5 meter werd het bruikbare vloeroppervlak fors groter en kon de slaapkamer worden ingericht als een hotelsuite met een eigen badkamer ‘en suite’. De eyecatchers zijn de ovale vrijstaande badkuip, de visgraat parketvloer en de gebruikte keramische tegelplaten bij de douche en het toilet van één bij drie meter. Hierdoor kon het aantal voegen tot een minimum beperkt worden voor een strak eindresultaat. De visgraat parketvloer vormt een mooi geheel met de rest van de kamer en badkamer in aardtinten. De airco en tv zijn vakkundig weggewerkt in een maatwerk kast door Interieurbouw Leunissen. De, nog te plaatsen, shutters voor de ramen, het strakke stucwerk en de verschillende gebruikte inbouw verlichting versterken de luxe sfeer en het gevoel van vakantie thuis.

Daarnaast zijn de overige twee slaapkamers ook gemoderniseerd en de 2e badkamer is in dezelfde stijl vernieuwd zoals de ouder slaapkamer. Grote tegels, een ronde witte wasbak en dezelfde aardtinten maken een mooi geheel van de bovenverdieping. Op zolder werd een gym gerealiseerd met een rubberen geluiddempende vloer en genoeg ruimte voor fitnessapparatuur. De schuine wanden werkten we af en voorzagen we van schuifdeuren voor extra bergruimte onder in de schuinte van het dak.

08 sep 2020

Bij deze woning in Amstenrade verbouwden we een aantal jaren eerder de woonkamer, keuken en plaatsten we een overkapping. Bij deze verbouwing hebben we de badkamer op de begane grond geheel gerenoveerd en dezelfde ‘landelijk chique’ stijl als de rest van het huis. Blikvanger is het witte vrijstaande bad en het maatwerk badmeubel van Ça Va Interieurbouw uit Heerlen. Voor maximale flexibiliteit is de verlichting op rails geplaatst.

In de kelder werd daarnaast een separate gastenbadkamer gecreëerd met inloopdouche en toilet. Daarbij hebben we optimaal gebruik gemaakt van de kleine beschikbare ruimte, door onder andere gebruik van grote tegels. Voor de afvoer vanuit het souterrain is er een pompinstallatie geïnstalleerd.

21 aug 2020

Achter de bestaande woning realiseerden we in Scheulder een aluminium overkapping van architect Ton van den Bergh. De overkapping heeft twee schuifpuien die volledig open kunnen, waardoor er, op de stalen hoekkolom na, een open hoek ontstaat met zicht op de nieuw aangelegde tuin met zwembad. De dichte gevels zijn voorzien van antraciet Eternit platen en sluiten aan op de carport.

Bijzonder zijn de aluminium buitenlamellen op kleur, die elektrisch bediend kunnen kantelen. De binnenwanden en het plafond zijn gestuukt en voorzien van inbouw verlichting. Bij de overgang naar de keuken is een gashaard gecreëerd en op de vloer ligt een mooie parketvloer. Voor de aanbouw is tevens een tafel en bank op maat gemaakt voor optimaal gebruik van de nieuwe ruimte.

27 okt 2019

Dat was de wens van de opdrachtgever en Burotronic stemde daar haar plan voor de inrichting op af. De huiskleuren van Cantel Medical komen subtiel terug in meubilair, aankleding en vloerbekleding bestaande uit vinyl- en tapijttegels geleverd en aangebracht door Tisaco. In plaats van de hele derde verdieping van dit kantoorpand langs de A2 te strippen tot een kaal casco was ons plan om de bestaande wanden, plafonds, koeling, verwarming en zelfs zonwering te behouden. De bestaande kantoren werden door Gepla voorzien van nieuwe glazen wanden om meer transparantie te creëren.

Aan de uiteinden werden twee kantoortuinen gecreëerd en in de lengteas een semi open pantry, een aantal ontmoetingsruimten en een als heuse huiskamer ingerichte ontmoetings- cq informele vergaderruimte. In de plafonds is ervoor gekozen om nieuwe verlichting toe te passen (LED) naar een verlichtingsadvies van Wolfs Verlichting. De kantoren en werkplekken andere eisen qua lichtsterkte dan het centrale gedeelte, hiervoor werd met hetzelfde armatuur een andere lichtsterkte gecreëerd. Net iets rustiger, waarbij ook de hangende sfeerverlichting beter tot haar recht komt. Naast separate bloembakken zijn ook de toppen van kasten en afscheidingswanden voorzien van plantenbakken voor een prettige werksfeer.

Uniek voor een kantooromgeving zijn de technische ruimten die gebruikt worden om de apparatuur van Cantel te kunnen demonstreren aan potentiele klanten, support te bieden, maar ook om trainingen te kunnen geven aan gebruikers en distributeurs uit heel Europa. Daarbij was een klinische uitstraling, zoals ook in de gebruiksomgeving in ziekenhuizen, belangrijk. Samen met de opdrachtgever en Coumans Installaties werden de bestaande aanwezige utiliteitsvoorzieningen gebruikt om alle machines te laten opereren op water en perslucht in plaats van de gebruikelijke chemie.

14 okt 2019

Bij deze woning in Kerkrade hebben we eerder de bovenverdieping geheel verbouwd. Nu hebben we naar het plan van Moonen Bouwkundigadvies de tuin geheel vernieuwd. Het middelpunt is de moderne excercise- of zwemspa. Deze plaatsten we in een betonnen bak waarin alle noodzakelijke voorzieningen werden weggewerkt. Ook hebben we de spa voorzien van een met hout bekleed rol deck met elektrische bediening.

Uitrusten of gewoon lekker van de tuin genieten kan in het pool house voorzien van een glazen schuifwand. Buiten aan de de zijkant is een buitendouche gecreëerd met behulp van schanskorven met Ardenner breuksteen. Deze korven lieten we ook terugkomen in de erfafscheiding met tuinpoort achter in de tuin.

Door de gehele tuin werd gebruik gemaakt van donkere keramische tegels, in mono korrels en met open voeg gelegd voor een optimale drainage. De opsluitbanden van donker grijs graniet, de beplanting en de geïntegreerde verlichting completeren het strakke en tijdloze tuinontwerp en geven het een bijzondere en toch frisse uitstraling. Alles gemaakt om thuis te kunnen genieten in luxe…

07 okt 2019

Bij deze vaste klant verbouwden we eerder zijn woonhuis in Elsloo. Bij zijn nieuwe appartement in Maastricht hebben we de woonwensen zorgvuldig omgezet in een nieuw ontwerp. Daarin werd door Au Four een nieuwe keuken geplaatst met kookeiland en in de wanden geïntegreerde kasten. In de badkamer plaatsten we een zwevend meubel en werd een drempelloze, ruime inloopdouche gecreëerd. Het toilet werd voorzien van een zwevend toilet met een fraai vormgegeven fonteintje.

In alle ruimtes vernieuwden we het stucwerk van wanden en plafonds waarin de nieuwe verlichting door Wolfs Verlichting werd opgenomen en gemonteerd. De vloeren werden voorzien van een beton look coating. Blikvangers zijn de verdiepingshoge klinkloze deuren. Al met al gereed voor jarenlang zorgeloos genieten van een weergaloos uitzicht over Het Bassin.