10 mrt 2021

Bij deze nieuwbouwwoning in Amby, Maastricht, hebben we de ruwbouw aan de buitenkant verder afgebouwd. Voordat de stukadoor aan de slag kon hebben we de eerste laag geprepareerd en hersteld waar nodig. Voor een naadloze aansluiting met de kozijnen zijn nieuwe details van deze aansluitingen gemaakt en zijn de aluminium raamdorpels met de benodigde uitvulling geplaatst.

Boven de kozijnen is gevelbeplating aangebracht. Daarnaast zijn ook de voor deze bouw karakteristieke stalen kaders van de façade geplaatst. Na het aanbrengen van de toplaag van het gevelstucwerk zijn de daktrimmen in dezelfde kleur geplaatst bij deze kwalitatief hoogwaardige afbouw. Uiteraard alles conform de geldende voorschriften en afgegeven vergunningen.

09 okt 2013

De voor- en achterzijde van deze woning zijn als het ware gespiegeld: Lees verder >

04 okt 2013

In samenwerking met Moederscheim Moonen Architects verzorgden wij dit nieuwbouwproject. Het ontwerp toont een gesloten voorgevel met ruime entreepartij, waarbij met keerelementen de hoogteverschillen worden opgevangen. De gevel is in verticale houten delen uitgevoerd in combinatie met lichtgrijs stucwerk. De natuurstenen bekleding en zwarte aluminium kozijnen geven de voorgevel een stevig silhouet. Door deze materiaalkeuzes door te trekken naar de garage aan de linkerzijde wordt deze optisch één met de woning. Aan de achterzijde brachten we een inpandig terras aan die een verbinding vormt met de eethoek/keuken.

Het silhouet van de voorzijde komt hier terug door de sterke lijnen en blokvormen. Een zwembad met berging, buitendouche, toilet en kleedruimte geeft de woning extra luxe en comfort, waarbij de vloeren zijn voorzien van antislip tegels. Met een ruime graspartij omgeven door hogere begroeiing wordt de privacy van de bewoners gegarandeerd.

Het ruime dakterras op de eerste verdieping biedt een prachtig uitzicht over Meerssen. Daarnaast is het huis voorzien van alle technische gemakken. De uitgebreide audio-installatie zorgt voor een perfecte geluidskwaliteit in het hele huis. Ook verlichting en verduistering zijn volledig geautomatiseerd.

03 okt 2013

Van deze nieuwbouwwoning in Vaals is door de grootte van het perceel Lees verder >